După ce ieri la ATP 500 Series “Hamburg European Open” era eliminat capul de serie 3, Gaël Monfils (9 ATP), ceva mai târziu a venit rândul favoritului principal, Daniil Medvedev [1] să părăsească turneul:

Imagini din timpul partidelor Humbert – Medvedev,  Fognini – Kohlschreiber şi
Khachanov – Struff

Credit foto: @hamburgopen & Osports
Videoclip cu rezumatul zilei, la sfârşitul ştirii

Ugo Humbert (Franţa, 41 ATP) – Daniil Medvedev (5) [1] 6-4, 6-3 în 1h22′.
Medvedev a reuşit primul break în jocul 7 al partidei, recuperat imediat de jucătorul francez, care a mai câştigat o dată cu returul în primul set şi odată în al doilea, în timp ce Daniil a ratat singurele alte două oportunităţi pe care şi le-a creat, în jocul 5 al setului 2.

Aceasta este prima victorie a lui Ugo Humbert (22 de ani, clasat pe cel mai bun loc al carierei) în faţa unui jucător din top 10 / top 5 ATP.
Francezul, care anul acesta a câştigat primul titlu al carierei – ATP 250 Series Auckland – la prima finală disputată, a urcat săptămâna aceasta pe cel mai bun loc al carierei, după ce s-a calificat în optimile ATP Masters 1000 Roma, urmare a victoriilor obţinute la Kevin Anderson (119) şi Fabio Fognini (13). Până la Roma, el nu câştigase decât un singur meci pe zgură, pe un tablou principal din circuit.
Pentru Medvedev, acesta a fost primul meci după semifinala US Open.

Fabio Fognini (15) [6] a obţinut prima victorie după reluare şi după operaţie: 4-6, 6-1, 7-5 cu Philipp Kohlschreiber (56) [WC], iar Karen Khachanov (16) [8] a revenit de la 0-3 – două break-uri în urmă – în setul decisiv: 7-6(5), 4-6, 7-5 cu Jan-Lennard Struff (32).

Mai sunt de jucat două partide pe tabloul principal, printre care şi cea a lui Stefanos Tsitsipas (6) [2].

Ordinea de joc – 23.09 – ATP Hamburg 2020

Tablourile turneelor ATP

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.