Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul partidelor de astăzi

Au fost decişi finaliştii evenimentului “Adria Tour”, etapa de la Belgrad, în urma rezultatelor înregistrate în runda a 3-a:

Grupa “Dominic Thiem”

Nikola Milojevic (145 ATP) – Dusan Lajovic (23) 4-3(0), retragere Lajovic după 30′

Dominic Thiem (3) – Grigor Dimitrov (19) 4-3 (2), 4-3 (6)

Partida a durat 1h8′.
Niciun break în primul set, câte unul de fiecare parte, în al doilea, au dus decizia în tie-break-uri. Dacă Thiem l-a câştigat clar pe primul, în al doilea a salvat mai întâi o minge de set la 5-6, înainte de a câştiga ultimele 3 puncte.

Dominic Thiem a câştigat grupa cu 3 victorii, Milojevic a avut 2 victorii din două partide, Dimitrov, una, iar Lajovic şi Dzumhur (a jucat mai puţin de un set), niciuna.

Grupa “Novak Djokovic”

Filip Krajinovic (32) – Viktor Troicki (184) 4-0, 4-3(5) în 50′, după ce Krajinovic a ratat o minge de meci la 3-1, alta la 3-2, pentru ca în tie-break să fie nevoit să revină de la 1-4 şi 4-5

Novak Djokovic (1) – Alexander Zverev (7) 4-0, 1-4, 4-2

Partida a durat 1h2′.
La fel ca în prima rundă, Sascha a început foarte slab – primele 5 jocuri pierdute – şi tot la fel ca atunci şi-a revenit – următoarele 5 câştigate, până la 1-0 în decisiv – doar că acum deznodământul a fost diferit, Nole reuşind să se redreseze la timp, cu break-ul hotărâtor în jocul 5.

În clasamentul final al grupei: Krajinovic, Djokovic şi Zverev au câte 2 victorii şi acelaşi setaveraj: 5-3, dar Filip s-a calificat în finală datorită ghemaverajului superior.
Viktor Troicki a încheiat grupa cu 0 victorii, setaveraj 0-6.

După meci, Nole a fost foarte emoţionat, a plâns, dar a spus că nu din cauză că nu s-a calificat în finală, ci pentru că jucând la Belgrad i-au revenit amintirile din copilărie [videoclip].

Finala se va juca tot astăzi – duminică – va începe la ora 21.00 şi va fi:

Dominic Thiem (3 ATP) – Filip Krajinovic (32 ATP) 

Palmaresul direct oficial este 1-0 în favoarea austriacului: 6-2, 6-1 în semifinalele ATP Challenger Casablanca 2013 (zgură). Atunci, Dominic era pe locul 142 şi Filip pe 243.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.