Credit Foto: @sychova_anna & hts_sluzbeni

Dacă ieri la “Adria Tour“, etapa  de la Zadar, fusese decis după doar două etape câştigătorul Grupei A – liderul ATP şi organizatorul circuitului, Novak Djokovic, care între timp a câştigat şi a 3-a partidă: 4-1, 4-3(3) în 42′ cu Nino Serdarusic (299 ATP) – cel din Grupa B a fost hotărât după prima partidă a rundei a 3-a.

Acesta este Andrey Rublev (14), care avea nevoie de un singur set ca să-şi atingă obiectivul în partida cu Alexander Zverev (7). Cum jucătorul german a fost şi astăzi ezitant, şi a alternat stările de nervozitate cu cele de  resemnare, cel rus nu a avut probleme în a câştiga categoric: 4-2, 4-1 după 41′. Zverev a reuşit un singur break, în primul joc al setului 2, dar a urmat o serie de 10 puncte consecutive ale lui Rublev, care a înclinat definitiv balanţa partidei în favoarea lui. El a încheiat grupa cu 3 victorii [mingea de meci, la sfârşitul ştirii].

Palmaresul direct oficial dintre cei doi este 4-0 (9-0 la seturi) pentru Sascha, iar victoria de astăzi, deşi neoficială, îi poate da încredere lui Andrey, pentru viitoarele întâlniri.

Finala

Novak Djokovic (1 ATP) – Andrey Rublev (14)

va începe la ora 21.00. Cei doi nu s-au întâlnit în circuit.

În prima partidă a zilei, în Grupa A:

Borna Coric (33) – Pedja Krstin (246) 4-3(4), 4-3(2) în 1h1′, după o partidă fără break-uri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.