ACTUALIZARE

Goran Ivanisevic a anunţat că finala evenimentului nu se va mai disputa, din cauză că Grigor Dimitrov a fost depistat pozitiv pentru coronavirus.

Postările pe Instagram ale lui Grigor şi “Adria Tour”
Videoclip cu anunţul făcut de Djordje Djokovic şi Goran Ivanisevic, la sfârşitul articolului (de la minutul 3, comentariul este în limba engleză)

ŞTIREA INIŢIALĂ

Dacă ieri la “Adria Tour“, etapa de la Zadar, fusese decis după doar două etape câştigătorul Grupei A – liderul ATP şi organizatorul circuitului, Novak Djokovic, care între timp a câştigat şi a 3-a partidă: 4-1, 4-3(3) în 42′ cu Nino Serdarusic (299 ATP) – cel din Grupa B a fost hotărât după prima partidă a rundei a 3-a.

Acesta este Andrey Rublev (14), care avea nevoie de un singur set ca să-şi atingă obiectivul în partida cu Alexander Zverev (7). Cum jucătorul german a fost şi astăzi ezitant, şi a alternat stările de nervozitate cu cele de resemnare, cel rus nu a avut probleme în a câştiga categoric: 4-2, 4-1 după 41′. Zverev a reuşit un singur break, în primul joc al setului 2, dar a urmat o serie de 10 puncte consecutive ale lui Rublev, care a înclinat definitiv balanţa partidei în favoarea lui. El a încheiat grupa cu 3 victorii [mingea de meci, la sfârşitul ştirii].

Palmaresul direct oficial dintre cei doi este 4-0 (9-0 la seturi) pentru Sascha, iar victoria de astăzi, deşi neoficială, îi poate da încredere lui Andrey, pentru viitoarele întâlniri.

Finala

Novak Djokovic (1 ATP) – Andrey Rublev (14)

va începe la ora 21.00. Cei doi nu s-au întâlnit în circuit.

În prima partidă a zilei, în Grupa A:

Borna Coric (33) – Pedja Krstin (246) 4-3(4), 4-3(2) în 1h1′, după o partidă fără break-uri.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.