Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul partidelor de ieri şi din interiorul facilităţii

Evenimentul “The DraftKings All-American Team Cup” de la Atlanta continuă şi după ce Frances Tiafoe a fost testat pozitiv. Decizia organizatorilor a stârnit un val de comentarii pe reţelele de socializare, majoritatea fiind critice, multe dintre ele sub postarea lui Ivo Karlovic [tweet 1, la sfârşitul ştirii].

Altfel, Frances Tiafoe a postat din nou pe reţele, anunţându-ne că va mai fi testat încă o dată săptămâna viitoare, dar că a intrat în carantină şi oricât de mult şi-ar dori să joace, sănătatea şi siguranţa celorlalţi primează [tweet 2].

A apărut şi videoclipul cu interviul lui Frances de după meciul câştigat vineri, în timpul căruia repetă de câteva ori că nu s-a simţit bine şi că a dorit să se retragă, iar announcer-ul pune de fiecare dată starea lui pe seama căldurii şi a umidităţii [tweet 3].

Între timp s-a retras şi Reilly Opelka, el motivând o suspiciune de accidentare la genunchi. Decizia a stârnit un val de ironii pe reţele, de exemplu un GIF cu referire la subiect [tweet 4]. Opelka a fost înlocuit de Kevin King.
Iniţial organizatorii anunţaseră şi retragerea lui Taylor Fritz, dar au şters imediat tweet-ul şi el a jucat totuşi.

Aceiaşi organizatori subliniază că totul este în ordine şi în acest sens au publicat poze cu medicul turneului, care veghează din înaltul tribunei şi cu procurorul general al statului Georgia, Chris Carr, care a aruncat moneda la începutul fiecărei partide:

Aşa că măcar din punct de vedere legal / moral sunt acoperiţi. 

Cât despre tenis, dacă după prima zi echipa veteranilor – “Stripes” – conducea cu 3-1, ieri scorul la victorii a fost acelaşi, dar s-au acordat două puncte pentru fiecare meci câştigat, astfel că scorul general a devenit 9-3:

Tennys Sandgren (55 ATP) – Christopher Eubanks (238) 3-6, 6-7(5)

Sam Querrey (45) – Tommy Paul (57) 6-3, 6-7(4), [10-7]

John Isner (21) – Kevin King (286) 6-1, 6-3

Steve Johnson (63) – Taylor Fritz (24) 2-6, 7-5, [10-8]

Duminică evenimentul se încheie cu partidele QuerreyKing, IsnerEubanks, SandgrenFritz, JohnsonPaul. Sesiunea va începe la ora 19.00 şi se vor acorda 3 puncte pentru victorie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.