Galerie din timpul finalelor de simplu şi de dublu
Credit Foto: abiertomexicanodetenis.com

Galerie videoclipuri: rezumatul partidei şi discursurile finaliştilor, la sfârşitul ştirii

După ce a completat la ATP 500 Series “Abierto Mexicano TELCEL presentado por HSBC”prima săptămână a carierei în care a învins doi jucători clasaţi în top 3 ATP, prima în care a trecut de 3 jucători din top 10 ATP, a câştigat primul titlul după un an şi două luni, accidentat, bolnav şi cu un public ostil, Nick Kyrgios a spus:

Sunt stăpânit de sentimente extraordinare. Nu aveam aşteptări prea mari astăzi. Ştiam că sunt outsiderul şi că joacă un tenis excepţional. Este un jucător incredibil şi nu are multe slăbiciuni, aşa că a trebuit să-mi pun în valoare stilul.

Sper că am dat un exemplu celor care se zbat şi încearcă să părăsească locuri din care nu speră să mai poată ieşi vreodată. Dacă eu am reuşit  şi voi veţi putea. Am fost cu adevărat la pământ şi nu ştiam ce să fac, dar după o săptămână ca asta, lucrurile se pot schimba.

Emoţionant şi de o înaltă ţinută a fost şi discursul lui Sascha Zverev la festivitatea de premiere, el adresându-se publicului:

Ştiu că v-aţi certat puţin de-a lungul săptămânii, dar el a meritat să câştige, el este adevăratul campion al săptămânii.

Finala de dublu s-a încheiat cu rezultatul:

Alexander Zverev (104 ATP la dublu) / Mischa Zverev (94) (ambii Germania) – Austin Krajicek (SUA, 46) / Artem Sitak (Noua Zeelandă, 37) 2-6, 7-6(4), [10-5] în 1h33′, după ce fraţii Zverev au salvat în setul doi 3 mingi de break la 3-4.

Acesta este al doilea titlu pentru Sascha şi Mischa, pe primul îl câştigau la 250 Series Montpellier 2017, Mischa mai având în palmares  250 Series Halle 2008 şi 500 Series Tokyo 2008, alături de Mikhail Youzhny .

Galerie videoclipuri (3)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.