Tennys Sandgren (27 de ani) a câştigat astăzi la 250 Series “ASB Classic Auckland” primul titlu ATP, la a doua finală pe care a disputat-o, pe prima o pierdea la 250 Series Houston 2018, în aprilie.
Înainte de aceasta, el surprindea la Australian Open 2018, ajungând până în sferturile de finală, după o victorie la Dominic Thiem (5) în optimi.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini: Tenny Sandren, campion la Auckland
Galerie videoclipuri, la sfârşitul ştirii

La Auckland a devenit campion după 5 victorii în două seturi. În turul 2 trecuse de Marco Cecchinato (Italia, 18) [3] şi în semifinale de Philipp Kohlschreiber (Germania, 34).

Finala s-a încheiat cu rezultatul:

Tennys Sandgren (SUA, 63 ATP) – Cameron Norrie (Marea Bitanie, 93) [WC] 6-4, 6-2 în 1h20′

Sandgren va progresa luni până pe cel mai bun loc al carierei: 41 ATP (maximul vechi: 47 ATP / aprilie 2018) şi a fost recompensat cu un premiu în valoare de 90.990 USD.

Cameron Norrie (23 de ani) – născut în Africa de Sud, din tată scoţian şi mamă galeză, care s-au mutat în Noua Zeelandă, ţară pe care a reprezentat-o Cameron la juniori, până în 2013, an în care şi-a luat cetăţenie britanică, din cauza sprijinului insuficient pe care l-a primit din partea Federaţiei de la Antipozi – a jucat aici în prima finală a carierei.
În drumul spre ultimul act n-a fost nevoit să elimine niciun cap de serie. El va progresa până pe locul 68 ATP (maxim al carierei: 66 / august 2018) şi a fost recompensat cu 49.205 USD.

Tablourile turneelor ATP

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.