Andy Murray, care a ratat unul din turneele lui preferate, Australian Open, din cauza pandemiei – după ce părea că trecuse peste celelalte mari probleme de sănătate pe care le-a avut – şi-a programat o nouă revenire.

El apare pe lista de acceptare a turneului ATP Challenger “Biella 1”, care se va disputa între 8-14 februarie, pe hard outdoor, în oraşul din regiunea Piemont şi va fi dotat cu premii în valoare de 44.820 €.

Andy – care va împlini 34 de ani pe 15 mai şi se clasează acum pe locul 123 ATP – a jucat anul trecut 4 turnee: Masters 1000 Cincinnati (două victorii), US Open (o victorie), Roland Garros şi 250 Köln 1 (la ultimele două, fără victorie).

El se regăseşte pe poziţia 11 a listei de la Biella, primul fiind Alejandro Davidovich Fokina (54 ATP, 21 de ani), care a ratat seria australiană tot în urma unui test pozitiv la coronavirus.

Jucătorul spaniol este urmat de Lucas Pouille (74), care astăzi – nu mai devreme de ora 17.00 – îşi va face reintrarea în circuit, urmând să-l întâlnească pe Filip Horansky (Slovacia, 184), la “Open Quimper Bretagne Occidentale”, turneu despre care am vorbit deja, în contextul participării lui Marius Copil.

Îl regăsim pe Marius şi pe lista de rezerve a turneului de la Biella. În cazul în care s-a înscris şi în calificări, are şanse de a prinde tabloul de 16 jucători.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.