Fraţii Bryan s-au reunit la începutul acestui sezon, după absenţa de peste şapte luni a lui Bob, cauzată de accidentarea suferită la şold în finala Masters Madrid 2018 şi operaţia ulterioară – un implant – el fiind primul jucător care a fost supus acestei proceduri.

De altfel, Andy Murray a luat decizia de a face acelaşi implant, după ce s-a consultat cu dublistul american, care la vremea respectivă a precizat că solicitările sunt mult mai mari la simplu decât la dublu, aşa că în cazul britanicului revenirea ar putea fi mai complicată.

Cert este că Bob Bryan şi-a reluat antrenamentele în luna decembrie şi echipa fraţilor a jucat deja 5 turnee în noul sezon: tur 1 la 250 Series Brisbane, semifinale la 250 Series Auckland, sferturi de finală la Australian Open, tur 1 la 250 Series New York, pentru ca ieri să câştige primul titlu al sezonului: 250 Series “Delray Beach Open“, după finala:

Bob Bryan (17 ATP la dublu) / Mike Bryan (1) (ambii SUA) [1] – Ken Skupski (68) / Neal Skupski (35) (ambii Marea Britanie) [2] 7-6 (5), 6-4 în 1h24′

Gemenii Bryan (40 de ani) au ajuns acum la impresionantul număr de 117 titluri, Mike având 5 în plus cu alţi parteneri, 3 dintre ele, anul trecut, în perioada absenţei lui Bob: Wimbledon, US Open şi Turneul Final ATP (/ Jack Sock).

Ultimul titlu pe care îl câştigaseră împreună fraţii fusese Masters 1000 Monte Carlo 2018.

Bob Bryan a progresat cu un loc în clasamentul de astăzi, campionii vor fi recompensaţi cu un premiu în valoare de 32.950 USD şi finaliştii cu 16.870 USD.

ATP Delray Beach Open 2019: Radu Albot a cucerit primul titlu al carierei, după ce a salvat trei mingi de meci în finală

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.