Ştire actualizată

Echipa Djokovic / Gómez-Herrera s-a retras din turneu – motivul oficial, o accidentare la gleznă a jucătorului spaniol – astfel că învingătorii din semifinala de pe jumătatea inferioară a tabloului vor deveni campioni.

Ştirea iniţială

Sigur că palmaresul din proba de dublu al lui Novak Djokovic este neglijabil, dacă îl comparăm cu cel de simplu, dar la ATP 250 “Mallorca Championships” a reuşit până acum un turneu excelent. Nu ne îndoiam că nu ştie să joace şi dublu, mai ales că atunci când a făcut-o s-a achitat, în general, bine de sarcină, dar aici a avut un partener modest.

Credit Foto: @atp & @tennisserbia

Echipa Novak Djokovic (220 ATP la dublu) / Carlos GómezHerrera (258) a obţinut astăzi în semifinale o nouă victorie preţioasă – la fel ca cea din sferturile de finală – 6-3, 7-6(4) cu Oliver Marach (Austria, 30) / Aisam-Ul-Haq Qureshi (Pakistan, 55) [3], care împreună au un titlu ATP şi o finală, iar separat un total de 62 de titluri.

Novak Djokovic s-a calificat astăzi în a 3-a finală de dublu a carierei, după cele de la ATP 250 (categoria de atunci a turneului) Queen’s 2010 (/ Jonathan Ehrlich) – câştigată şi ATP 250 Adelaide 2007 (/ Radek Stepanek) – pierdută.
El a mai jucat în trei semifinale ATP Masters 1000: Indian Wells 2019 (/ Fabio Fognini), Toronto 2015 (/ Janko Tipsarevic), Monte Carlo 2009 (/ Viktor Troicki).

Cât despre Carlos Gómez-Herrera, el mai jucase doar o finală ATP Challenger – pierdută – şi 15 la nivel ITF, palmares 10-5.

Adversarii din finală le vor fi decişi mâine în partida:

Simone Bolelli (Italia, 54) / Maximo Gonzalez (Argentina, 39) [4] – Marcus Daniell (Noua Zeelandă, 41) / Philipp Oswald (Austria, 31) [2].

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.