Baghdatis, Albot şi Shapovalov în timpul partidelor de ieri
Credit: “Open Sud de France”

De-abia remarcam revenirea de formă pe care o anunţa Lucas Pouille prin calificarea în pentru prima dată în semifinalele unui turneu major, la Australian Open, că imediat a venit şi refluxul.

Ieri, la prima partidă pe care a jucat-o – în primul tur a avut BYE – la 250 Series “Open Sud de France”, care se dispută la Montpellier – unde era deţinătorul titlului şi favorit principal – el a fost eliminat în partida:

Marcos Baghdatis (Cipru, 128 ATP, clasament maxim: 8 ATP / august 2006, 33 de ani) [Q] – Lucas Pouille (17) [1] 7-6(2), 6-7(3), 6-4 în 2h40′

Aceasta a fost prima victorie pe care a obţinut-o Marcos Baghdatis în faţa jucătorului francez, la cea de-a 3-a întâlnire. Înfrângerea îl va scoate pe Lucas Pouille din top 20 ATP, la începutul săptămânii viitoare.

Următorul adversar al cipriotului va fi moldoveanul Radu Albot (Moldova, 90), care ieri a trecut: 7-6(5), 4-6, 6-4 în 2h34′ de Ernests Gulbis (Letonia, 83) în 2h34′.

Optimile de pe sfertul al 3-lea al tabloului s-au încheiat fără surprize, astfel că de aici va promova în semifinale învingătorul din partida:

Pierre-Hugues Herbert (Franţa, 44) [7]Denis Shapovalov (Canada, 25) [3, WC]

Aceştia doi plus Jérémy Chardy [6]pe al doilea sfert al tabloului – sunt de altfel şi singurii 3 capi de serie încă activi în turneu.

Ordinea de joc – 08.02 – ATP Montpellier 2019

Tablourile turneelor ATP

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.