Credit foto: David Verhoff@unverhofft
Videoclip cu mingea de meci, la sfârşitul ştirii

Marius Copil a pierdut a 11-a partidă din 2019, în partea cealaltă a balanţei el nereuşind să pună decât 4 victorii, 3 dintre ele la jucători din afara top 100, cărora le poate adăuga pe cea pentru cartea de vizită, la rubrica “l-am bătut şi pe Wawrinka” (palmaresul include şi cele două partide din Cupa Davis).

În primul tur (R28) al turneului ATP 250 Series “BMW Open by FWU”, care se dispută la München:

Rudolf Molleker (Germania, 157 ATP) [WC]Marius Copil (79) 7-6(5), 4-6, 6-4

Partida a durat 2h2′.
Marius a câştigat primul cu returul în jocul 7, dar Molleker i-a anihilat imediat avantajul pentru ca în tie-break să-l ţină la distanţă pe jucătorul nostru.
În setul 2 s-a mers cap la cap până în ultimul joc, câştigat de Marius cu returul şi speranţele lui – şi ale noastre – au renăscut.
Pentru a fi îngropate din nou în setul decisiv, în care break-ul germanului din jocul 7 s-a dovedit a fi hotărâtor, în condiţiile în care Marius nu a câştigat decât 4 puncte pe serviciul acestuia, două dintre ele în ultimul ghem, când a condus cu 30-0 şi a salvat (doar) prima minge de meci.

Marius pierdea anul trecut aici tot în primul tur, dar după calificări trecute cu succes, cele 12 puncte de atunci ieşindu-i acum din linia de clasament. Premiul financiar cuvenit pentru prezenţa la München este de 5.285 €.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.