Informaţia publicată ieri de cotidianul Marca, în sensul că liderul ierarhiei ATP, Novak Djokovic, nu va participa la ediţia de anul acesta a turneului ATP Masters 1000 “Mutua Madrid Open” (2-9 mai) a fost confirmată de conturile oficiale ale turneului, care îl citează pe jucătorul sârb [tweet-ul mai jos].

Nole era deţinătorul titlului – campion în 2019 – şi mai câştigase în două rânduri turneul: în 2011 şi 2016.

De altfel, la conferinţa de presă de după înfrângerea din semifinalele ATP 250 Belgrad, el lăsase să se întrevadă această posibilitate:

Desigur că trebuie să joc mai bine decât astăzi sau la Monte Carlo – unde pierduse în optimile de finală – dacă vreau să am o şansă pentru titlul de la Roland Garros. Am mult de muncit.
Nu ştiu dacă voi juca la Madrid. Ca să fiu sincer, m-am săturat să tot fac planuri. Obiectivele mele principale sunt turneele de Grand Slam.

Până la Roland Garros (30 mai – 13 iunie), Nole va juca la ATP Masters 1000 Roma (9-16 mai) – unde este de asemenea deţinătorul titlului, campion în 2020 – şi la al doilea eveniment ATP 250, pe care îl va găzdui la Novak Tennis Centre din Belgrad (22-29 mai).

Credit Foto copertă: “Serbia Open”


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.