Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul finalei şi de la festivitatea de premiere
În fotografii apare şi directorul turneului, Richard Krajicek , fostul jucător olandez, campion la Wimbledon 1996

Finala probei de dublu a turneului ATP 500 Series “ABN AMRO World Tennis Tournament” s-a încheiat cu rezultatul:

Jérémy Chardy (Franţa, 162 ATP la dublu) / Henri Kontinen (Finlanda, 18) – Jean-Julien Rojer (Olanda, 20 ATP la dublu) / Horia Tecău (29) 7-6(5), 7-6(4)

Partida a durat 1h43′.
Doar două break-uri în toată partida, cele consecutive din jocurile 8 şi 9 ale primului set, urmate de o minge de set salvată de Rojer / Tecău la 4-5. Imediat a veni rândul lor să rateze o minge de break în jocul 11. În tie-break, Chardy / Kontinen au condus cu 5-3 şi 6-4.
În manşa a doua, Horia şi Jean-Julien au salvat o minge de break în jocul 3 şi au ratat două în al 8-lea, pentru ca în tie-break să conducă 4-2, dar seria de 5 puncte consecutive ale adversarilor a fost hotărâtoare.

Horia şi Jean-Julien rămân cu acumuările cuvenite calificării în finală, cele 120 de puncte ATP  nete obţinute aici îi vor facilita jucătorului nostru un progres de un loc în clasamentul de mâine.

Jérémy Chardy (32 de ani) şi Henri Kontinen (28 de ani) au făcut pentru prima dată echipă aici, francezul ajungând acum la 5 titluri de dublu câştigate în circuit şi finalandezul la 22, dintre care unul de Mare Şlem, Australian Open 2017 şi două la Turneele Finale ATP – 2016 şi 2017 – toate 3 alături de australianul John Peers.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.