ACTUALIZARE

După publicarea ştirii de mai jos, USTA (Federaţia Americană) a dat publicităţii un comunicat în care confirmă anularea ATP 500 Series “Citi Open” şi afirmă că această decizie nu va avea niciun impact asupra “Western & Southern Open” şi US Open, care se vor disputa la New York, într-un mediu sigur şi controlat, în conformitate cu toate reglementările şi protocoalele locale şi federale, care sunt în vigoare.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ

Previziunile sumbre care circulau de câteva săptămâni încoace în legătură cu seria americană  au început să fie confirmate.

Prima victimă este turneul ATP 500 Series “Citi Open”, Washington, care ar fi trebuit să  deschidă seria americană, pe 14 august şi conform lui Cristopher Clarey de la “New York Times” a fost anulat.
ATP nu are în plan să înlocuiască turneul, astfel că sezonul va reîncepe – teoretic – cu Masters 1000 “Western & Southern Open”, mutat de la Cincinnati, la New York.

Turneul WTA 250 Series “Citi Open”, nu mai apărea în calendarul provizoriu propus de organizaţie, el fiind înlocuit de WTA International Lexington.

Cu toate acestea, Stacey Allaster, directoarea US Open, a transmis un mesaj liniştitor legat de turneul de Grand Slam, prin intermediul publicaţiei mai sus menţionate:

Suntem în continuare în cărţi [We are all in]

Deţinătorul titlului la ATP 500 Series Washington este Nick Kyrgios, campion în 2019, după o finală cu Daniil Medvedev:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.