Ediţia 2021 a evenimentului combinat ATP 1000 / WTA 1000  “BNP Paribas Open” de la Indian Wells, California, se va disputa în luna octombrie. Organizatorii au făcut anunţul aseară [videoclipul, la sfârşitul ştirii].

Evenimentul fusese amânat din luna martie, când ar fi trebuit să se dispute înaintea celui de la Miami, tot pe durata a două săptămâni. În 2020 a fost anulat.

Datele exacte vor fi precizate după ce ATP şi WTA vor elabora calendarele pentru trimestrul 4, acum luând în considerare şi această confirmare.

ATP a reacţionat deja, precizând că poziţionarea în luna octombrie a turneului de la Indian Wells este valabilă doar pentru acest sezon şi că rămâne de stabilit dimensiunea tablourilor.
Organizaţia tenisului masculin a început să facă modificări în calendar, turneul ATP 250 de la Stockholm fiind mutat din perioada 18-24 octombrie, în săptămâna 7-13 noiembrie, urmând să se dispute în paralel cu Next Gen Finals.

Andrea Gaudenzi a precizat că se lucrează intens la calendar, monitorizându-se în paralel şi evoluţia pandemiei, dar problemele sunt complexe, printre acestea şi seria de trei săptămâni din Asia.

Deţinătorii titlului la Indian Wells sunt Dominic Thiem, la turneul ATP Masters 1000 şi Bianca Andreescu, la cel WTA Premier Mandatory, numele categoriei WTA 1000 de la acea vreme.

Sursă foto cover: indianexpressofficial.blogspot.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.