Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul partidei
Galerie videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Amanda Anisimova (17 ani, va împlini 18 pe 31 august) s-a calificat astăzi în optimile de finală ale Australian Open 2019, după o victorie categorică în faţa unui cap de serie important, o jucătoare care câştigase deja titlul de la International Shenzhen, în acest sezon.

Astăzi, în turul 3 (R32):

Amanda Anisimova (SUA, 87 WTA) – Aryna Sabalenka (Belarus, 11) [11] 6-3, 6-2 în 1h5′, după ce americanca şi-a câştigat toate jocurile de serviciu şi a făcut două break-uri în fiecare set.

Aceasta este a treia participare – wild card-uri primite la Roland Garros 2017 şi US Open 2018, tur 1 la ambele – la un turneu de Mare Şlem a Amandei, care anul trecut  se califica în optimile de finală ale Premier Mandatory Indian Wells datorită primelor 3 victorii pe tabloul principal al unui turneu din circuit şi apoi juca finala International Hiroshima.
La Australian Open 2019 a trecut în primul tur de Monica Niculescu (99) şi în al doilea de Lesia Tsurenko (24) [24].

Ea a progresat pentru moment pe locul 61 în clasamentul live şi o va întâlni în optimi pe învingătoarea din Petra Kvitova (Cehia, 6) [8] – Belinda Bencic (Elveţia, 49).

Anisimova a devenit cea mai tânără jucătoare calificată în optimile de finală ale unui turneu major, de la Tamira Paszek în 2007 şi cea mai tânără care ajunge în optimi la Australian Open de la Nicole Vaidisova în 2006 (Credit Info: WTA Insider).

Galerie videoclipuri (2)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.