Galerie
Credit Foto: Jimmie48 Photography & sina.cn
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
3 Slideshow-uri a câte 5 imagini

Cea mai frumoasă lovitură a zilei a doua în turneul feminin la Australian Open 2019 îi aparţine Simonei Halep (videoclip la sfârşitul ştirii).

La conferinţa de presă (videoclip, la sfârşitul ştirii) de după victoria din primul tur (câteva secvenţe, la sfârşitul ştirii), Simona a spus:

A fost un meci excelent, cred că amândouă am jucat foarte bine pentru un meci din turul 1.
Am avut o tragere la sorţi grea, dar sunt foarte bucuroasă de victorie, una foarte importantă pentru mine, căci nu am venit prea încrezătoare aici; nu câştigasem niciun meci de la Cincinnati.
E un început bun şi o zi minunată. Primul tur la un turneu de Mare Şlem nu e niciodată uşor, mai ales că pierdusem împotriva ei la US Open, aşa că aveam ceva presiune pe umerii mei, dar mi-am zis că n-am nimic de pierdut.
Ştiam că loveşte mingea foarte tare şi că va dura până voi putea prelua iniţiativa în partidă. Foarte important este că n-am renunţat şi de aceea am câştigat partida.

Poate că m-am simţit vinovată (zâmbind) pentru că am venit târziu la turneu şi mi-am zis: “Un singur lucru trebuie să faci: Să nu renunţi”. Aşa că am jucat fiecare minge şi am făcut unul din cele mai bune meciuri din ultima vreme. Restul nu mai contează, căci tenisul meu nu este la cel mai înalt nivel, aşa că încerc să mă simt bine pe teren şi aduc îmbunătăţiri în fiecare zi.

Despre cum i se pare în Australia fără Darren:

Ciudat şi dificil. Dar el este prin preajmă şi mi-a dat nişte sfaturi. A venit şi la câteva antrenamente pe teren. Vreau să-i mulţumesc pentru că ţine atât de aproape. Suntem prieteni buni şi chiar dacă nu avem o relaţie antrenor – elev, suntem prieteni buni.

Despre clasament:

După ce am încheiat doi ani pe locul 1, clasamentul nu mai contează, joc tenis pentru că îmi place. Provocarea este acum să câştig fiecare meci pe care îl joc. Ştiu că este practic imposibil, dar încerc să-mi păstrez în minte această ţintă şi nu mă gândesc la clasament.

Despre accidentare:

Am avut o accidentare care a necesitat tratament, cu spatele e mereu greu, pentru că nu ştii la ce să te aştepţi. Cel mai important înainte de a veni aici a fost că nu am avut dureri cât am stat acasă.
După rezultatul acesta văd lucrurile altfel, aşa că încerc să mă bucur de timpul petrecut pe teren. Vreau să mă îmbunătăţesc eu ca persoană şi să joc mai bine. Tot ce fac este în sensul acesta.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.