Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul partidei

Simona Halep a obţinut a doua victorie la “Australian Open 2020”.

În partida contând pentru turul 2 (R64):

Simona Halep (3 WTA) [4] – Harriet Dart (Marea Britanie, 173) [Q] 6-2, 6-4

Partida a durat 1h17′.
Simona a început partida cu un break, britanica reuşind imediat un re-break la zero. În continuare jucătoarea noastră a pus lucrurile la punct, nu a mai pierdut decât un joc până la sfârşitul setului, iar în al doilea a luat un avans care s-a dovedit a fi decisiv: 4-0. Aceasta, chiar dacă spre final s-a grăbit să închidă partida, a scurtat schimburile şi a greşit mai mult oferindu-i britanicei un spor de încredere şi permiţându-i să se apropie de la 5-1, la 5-4, după ce salvase o minge de meci la 5-3 pe serviciul Simonei. Depăşindu-şi starea de frustrare, jucătoarea noastră s-a regăsit şi a reuşit să închidă partida, după ce a ratat alte două mingi de meci şi a salvat una de 5-5 a lui Dart.

Simona acumulează deocamdată 130 de puncte WTA – 240 pentru optimi de finală la ediţia trecută a turneului – şi îşi asigură un premiu financiar în valoare de 180.000 AUD.

Adversara ei din turul 3 (R32) va fi decisă în partida Danielle Collins (SUA, 25) [26] – Yulia Putintseva (Kazahstan, 38), care se dispută acum, pe un teren în aer liber, ora de start fiind decalată din cauza ploii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.