Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

4 Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul partidei

Simona Halep a debutat cu o victorie la “Australian Open 2020”.

În partida contând pentru primul tur (R128):

Simona Halep (3 WTA) [4] – Jennifer Brady (SUA, 49) 7-6(5), 6-1

Partida a durat 1h36′.
Simona nu a început bine partida – şi-a pierdut serviciul în primul joc – şi în continuare a fost dominată de Brady, astfel că în următoarele 6 jocuri nu şi-a creat nicio oportunitate de re-break.
Au fost suficiente însă câteva lovituri reuşite pentru ca Simona să-şi recapete încrederea, să preia iniţiativa şi să egaleze în jocul 8, convertind prima oportunitate de break pe care şi-a creat-o.
În continuare s-a câştigat cu serviciul, dar la 5-5 jucătoarea noastră a căzut destul de rău, s-a sprijinit pe mâna dreaptă [slideshow-uri, mai sus], a acuzat şocul, pierzându-şi serviciul. 
După îngrijirile medicale pe care le-a primit în pauză, la încheietură, ea a luptat superb şi a salvat 3 mingi de set în jocul 12, ca apoi să fructifice a doua şansă de re-break şi să ducă setul în tie-break. Acolo s-a desprins de la 4-4 şi a convertit a doua minge de set.

În setul 2 Simona a dominat categoric la toate capitolele, a practicat un joc apropiat de maximul pe care i-l ştim, a câştigat de 3 ori cu returul, niciunul dintre jocuri neavând nevoie de avantaje.

Simona acumulează deocamdată 70 de puncte WTA – 240 pentru optimi de finală la ediţia trecută a turneului – şi îşi asigură un premiu financiar în valoare de 128.000 AUD.

În turul 2 (R64) ea o va întâlni pe învingătoarea din partida Harriet Dart (Marea Britanie, 173) [Q] – Misaki Doi (Japonia, 82), care se dispută acum.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.