Mihaela Buzărnescu a pierdut astăzi, la Dubai, a treia partidă pe care a disputat-o în calificările Australian Open 2021.

În partida din runda a treia:

Whitney Osuigwe (SUA, 161) – Mihaela Buzărnescu (137 WTA) [22] 2-6, 7-6(1), 6-2

Partida a durat 2h14′.
În primul set, Mihaela a câştigat de două ori la primire – în jocurile 5 şi 7, după ce ratase două şanse de break în al 3-lea – neoferindu-i adversarei nicio oportunitate de a câştiga cu returul.

Setul 2 a început cu un schimb de break-uri, ca apoi Miki să reuşească încă două, datorită cărora s-a desprins la 5-2. A servit pentru meci la 5-2 – joc pierdut la 15 – şi la 5-4 – joc pierdut la 0 (nici în cele două jocuri de serviciu ale adversarei n-a ajuns măcar la două puncte de victorie) – dar s-a redresat cât să ducă setul în tie-break, unde a câştigat singurul punct la 0-5.
Şi setul decisiv a început cu un schimb de break-uri, dar Mihaela şi-a pierdut serviciul şi în al treilea joc – la zero – handicap pe care n-a reuşit să-l recupereze până la sfârşitul partidei – nu şi-a creat nicio altă oportunitate de break – mai mult, în jocul 7 şi-a mai pierdut o dată serviciul.

O partidă a cărei soartă s-a decis în timpul revenirii lui Osuigwe din setul 2, Mihaela – care jucase excelent până atunci – s-a enervat, a intrat în panică la primele nereuşite şi până la sfârşit nu a reuşit să iasă din această stare psihică nefastă.

Mihaela rămâne cu acumulările cuvenite calificării în runda a 3-a.

Vă vom ţine la curent cu jucătoarele desemnate lucky loser.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.