După ce ieri, trei pasageri de pe două chartere, care au sosit la Melbourne, au fost testaţi pozitiv şi s-a luat măsura izolării totale pentru 24 de jucători veniţi de la Los Angeles şi 23, de la Abu Dhabi, astăzi, situaţia s-a repetat:

Un test pozitiv (al unui angajat a unei reţele de televiziune) pe charterul sosit de la Doha, a dus la izolarea a altor 25 de jucători, astfel că numărul celor care nu se vor putea antrena deloc în carantina de 14 zile a ajuns la 72 şi – ca să facem haz de necaz – dacă acest ritm va fi menţinut, condiţiile de concurs de după perioada de izolare tind să devină din nou aceleaşi pentru majoritatea dintre ei.

Sergiy Stakhovsky, calificat, la Doha, pe tabloul principal al Australian Open

În acest avion erau toţi jucătorii promovaţi din calificările turneului masculin al Australian Open – care s-au disputat la Doha – şi care erau înscrişi la cele două turnee ATP 250 Series programate în săptămâna premergătoare Australian Open.

Vezi şi: Sylvain Bruneau a fost testat pozitiv. Craig Tiley le răspunde celor care protestează. Printre ei şi Sorana Cîrstea
sau:
La Adelaide, alarma a fost dezactivată. Iritare a jucătorilor de la Melbourne

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.