Prima jucătoare care a fost testată pozitiv la coronavirus este Paula Badosa.

Despre jucătoarea din Spania (67 WTA, clasată pe cel mai bun loc al carierei, 23 de ani) vorbeam ultima dată atunci când reuşea un turneu bun la Roland Garros – optimi de finală – confirmat anul acesta cu două victorii pe tabloul principal al WTA 500 Abu Dhabi

Ea sosise la Melbourne, de la Abu Dhabi, cu charterul în care fusese deja testat pozitiv antrenorul Biancăi Andreescu. Cum jucătorii de pe acel zbor fuseseră deja introduşi în izolare totală, în urma cazului Badosa, nu vor exista repercusiuni şi asupra altor colegi.

Paula a publicat un comunicat pe reţelele de socializare, în care scrie că are simptome uşoare şi că a fost mutată într-un hotel special pentru cei infectaţi.

*

În altă ordine de idei, conform site-ului nine.com.au, liderul WTA, Ashleigh Barty, care nu a fost nevoită să efectueze carantina, ea nepărăsind Australia de la începutul pandemiei, a fost surprinsă ieri într-un magazin din Melbourne, făcând cumpărături fără să poarte mască, deşi în statul Victoria purtarea acesteia este obligatorie, în spaţiile închise de mari dimensiuni.

Managerul jucătoarei şi-a cerut scuze în numele ei, a numit această eroare, una nevinovată şi a promis că Ash va fi mai atentă de acum încolo, în ce priveşte respectarea protocolului sanitar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.