Dominic Thiem nu îşi acordă nicio clipă de răgaz şi joacă eveniment după eveniment.

Dominic Thiem în timpul partidelor disputate ieri şi alaltăieri, cu Lukas Neumayer,
respectiv Alexander Erler 

Credit foto: sina.cn

Înainte de a câştiga etapa de la Belgrad a “Adria Tour”, a jucat în faza preliminară a evenimentului “Austrian Pro Series”, săptămâna aceasta a revenit la Viena pentru faza finală a competiţiei naţionale, iar la sfârşitul săptămânii va fi în sudul Franţei, pentru a-şi ocupa locul de drept în circuitul “Ultimate Tennis Showdown”, de la Academia Mouratoglou.

Săptămâna aceasta, 8 jucători – împărţiţi în două grupe – îşi dispută faza finală a evenimentului naţional, “Austrian Pro Series”.

Dominic Thiem (3 ATP) a obţinut până acum două victorii în grupă: 3-6, 6-2, 6-2 cu  Alexander Erler (494) şi 6-1, 6-4 cu Lukas Neumayer (-, 47 ITF juniori, 17 ani) şi este deja calificat pentru semifinale, indiferent de rezultatul pe care îl va înregistra în meciul de vineri cu Dennis Novak (85), calificat matematic, la rândul lui, în faza eliminatorie.

Din cealaltă grupă şi-a asigurat deja calificarea în semifinale Jürgen Melzer (1325, clasament maxim: 6 ATP / 2010, 38 de ani), lui urmând să i se alăture în urma partidelor de astăzi – joi – fie David Pichler (479), fie Sebastian Ofner (163). Acesta din urmă este şi singurul care l-a învins pe Thiem săptămânile acestea, pe 8 iunie în fazele preliminare ale competiţiei: 7-6(4), 6-7(2), 6-4.
Sebastian Ofner este antrenat de tatăl lui Dominic, Wolfgang Thiem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.