Elina – alături de antrenorul Andrew Bettles,
Dominic
, Tommy, Petra, Jan-Lennard, Anastasija – la antrenament
Barbara Rittner
şi arena Steffi Graf
Credit Foto: matchfotos.de / Mathias Schulz & sina.cn

Mâine începe prima etapă a evenimentului “bett1 ACES”, care se va disputa pe iarbă, în incinta clubului Rot-Weiss Tennis Club Berlin, pe arena Steffi Graf.

În aceeaşi locaţie ar fi trebuit să se dispute anul acesta – în perioada 15-21 iunie – un turneu WTA Premier, cu numele aceluiaşi sponsor, care a fost anulat.

Tablourile au fost trase la sorţi şi ordinea de joc de luni, publicată.

Tablourile fiind compuse din câte 6 jucătoare şi jucători, iar formatul unul eliminatoriu, primii doi capi de serie au BYE în primul tur, ei urmând să-i întâlnească pe învingătorii din sferturile de finală.

La feminin, Elina Svitolina (5 WTA) [1] o va întâlni marţi pe învingătoarea din partida Julia Görges (38) – Anastasija Sevastova (43), care este programată luni, a doua din sesiunea de zi, care începe la ora 13.00.

Iar Kiki Bertens (7) [2] o va întâlni marţi pe învingătoarea din partida Petra Kvitova (12) – Andrea Petkovic (87), care este programată luni, a doua din sesiunea de după-masă, care începe la ora 17.00.

La masculin, Dominic Thiem (3 ATP) [1] îl va întâlni marţi pe învingătorul din partida Tommy Haas (-) – Jannik Sinner (73), care se va disputa luni, prima din sesiunea de după-masă.

Iar Matteo Berrettini (8) [2] îl va întâlni marţi pe învingătorul din partida Roberto Bautista Agut (12) – Jan-Lennard Struff (34), care se va disputa luni, prima din sesiunea de zi.

Karen Khachanov, care fusese anunţat aici, a plecat de la Kitzbühel direct în Grecia, unde se antrenează [videoclip, mai jos], se relaxează şi conversează cu Stefanos Tsitsipas pe Instagram.

 

 

 

 

Tablourile şi Ordinea de joc

Turneul este în programul Eurosport

Finala se va disputa miercuri, iar după o zi de pauză, tot la Berlin într-un hangar al fostului aeroport Tempelhof, pe hard, se va disputa etapa a doua a evenimentului (17-19 iulie).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.