Matteo, în timpul partidei de astăzi
Credit Foto: matchfotos.de

Matteo Berretinni a reuşit o performanţă istorică, deşi neoficială, dar oricum practic cu neputinţă de egalat, căci odată reluat circuitul ATP, asemenea situaţii nu se mai pot ivi.

Astăzi, în semifinalele evenimentului “bett1 ACES”, care se dispută pe iarbă, la Berlin, el a obţinut a 4-a victorie, în 4 zile, pe 3 suprafeţe diferite.
Prima a fost obţinută în finala pentru locul 3jucată sâmbătă, 11 iulie – la “Thiem’s 7”, care s-a disputat pe zgură, la Kitzbühel, urmată de alte două, în semifinala şi finala “Ultimate Tennis Showdown“ – ambele s-au jucat duminică, 12 iulie – care s-a disputat pe hard, la Sophia Antipolis.

În semifinalele “bett1 ACES”, jucătorul italian,  clasat pe cel mai bun loc al carierei începând cu 29 noiembrie 2019, l-a învins pentru a 3-a oară în două săptămâni pe Roberto Bautista Agut – primele două dăţi, în finala şi în grupa preliminară – la “Thiem’s 7”. Astăzi, după ce a revenit de la 0-1 la seturi şi de la 3-5 în tie-break-ul de meci:

Matteo Berrettini (8 ATP) [2] – Roberto Bautista Agut (12) 4-6, 6-3, [10-6] în 1h16′. Primele două seturi s-au adjudecat graţie a câte unui break de fiecare parte. Jucătorul italian a convertit prima minge de meci cu un passing shot în cross, de toată frumuseţea.

Adversarul lui Matteo din finală va fi desemnat în a doua semifinală, care va începe la ora 17.00:

Jannik Sinner (73) – Dominic Thiem (3 ATP) [1]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.