Embed from Getty Images

Trei Galerii şi un Slideshow din timpul semifinalelor
Credit Foto: Jimmie48 Tennis Photography & matchfotos.de
Videoclipuri cu rezumatele partidelor, la sfârşitul ştirii

După ce Matteo Berrettini a reuşit să stabilească ieri un record neoficial de victorii consecutive pe 3 suprafeţe, la evenimentul “bett1 ACES”, care se dispută pe iarbă, la Berlin, el şi-a aflat adversarul din finală.

Acesta este Dominic Thiem, care la rândul lui a jucat foarte mult în perioada de întrerupere a circuitului oficial: a câştigat “Adria Tour” Belgrad şi “Austrian Pro Series“, iar săptămâna trecută a fost finalist la propriul eveniment, “Thiem’s 7”. Să nu uităm nici de cele 4 etape pe care le-a jucat la “Ultimate Tennis Showdown”.

Marţi, şi-a asigurat calificarea în finală, după victoria:

Dominic Thiem (3 ATP) [1] – Jannik Sinner (73) 6-3, 7-6(5) în care s-a consemnat un singur break, cel din jocul 4 al primului set. Jucătorul austriac nu a avut de înfruntat nicio şansă de break a celui italian, care nu câştigat decât 12 puncte la primire (doar 4 în primul set).

*

Şi finala feminină va fi una demnă de cel mai valoros turneu oficial:

Elina Svitolina, la primul eveniment neoficial de după întrerupere, a reintrat foarte bine şi ieri a avut probleme doar în primul set, când a primit la 5-6 – dar a reuşit să facă re-break-ul la zero -, în al doilea, când a fost egalată la 2 – dar a făcut break-ul ce avea să fie hotărâtor imediat – şi la final, când a ratat primele 3 mingi de meci:

Elina Svitolina (5 WTA) [1] – Anastasija Sevastova (43) 7-6(2), 6-3

Adversară îi va fi dubla campioană de Grand Slam pe iarbă, Petra Kvitova, care joacă excelent aici, în echipamentul ce trebuia să-l poarte la Wimbledon 2020 şi ieri a obţinut a doua victorie:

Petra Kvitova (12) – Kiki Bertens (7) [2] 6-3, 6-2, după ce Petra a fost condusă o singură dată: 0-2 în setul doi, dar cu 6 jocuri câştigate la rând, ultimele două la 0, a pus lucrurile la punct.

Petra a câştigat la sfârşitul lunii mai, “Cupa Preşedintelui” la Praga, apoi a avut o accidentare minoră la mână şi a revenit la începutul lunii iulie, la “Tipsport Elite Trophy” de la Prostejov.

*

Astăzi se vor disputa mai întâi finalele pentru locurile 1, urmate de cele pentru locul 3:

  • de la ora 13.00:

Matteo Berrettini (8 ATP) [2]Dominic Thiem (3 ATP) [1]

Palmares direct oficial: 2-2

  • în continuare:

Petra Kvitova (12) – Elina Svitolina (5 WTA) [1]

Palmares direct oficial: 7-2

  • de la ora 17.00:

Anastasija Sevastova (43) – Kiki Bertens (7) [2]

Palmares direct oficial: 1-2

  • în continuare:

Jannik Sinner (73) – Roberto Bautista Agut (12 ATP)

Palmares direct oficial: 0-0

Galerie videoclipuri (4)

 LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.