Într-un comunicat publicat acum câteva ore pe reţelele de socializare, Bianca Andreescu anunţă că nu va mai lucra cu antrenorul Sylvain Bruneau:

Cu inima grea vreau să vă informez că am decis de comun acord cu antrenorul, mentorul şi prietenul meu, Sylvain Bruneau, să încetăm colaborarea ce durează de 4 ani. Dar prietenia noastră va fi veşnică. Îi sunt recunoscătoare pentru tot ce am realizat împreună şi pentru minunatele amintiri comune. El a fost mai mult decât un antrenor. Este un membru al familiei.

Bianca a câştigat alături de Bruneau titlul la US Open şi pe cele de la WTA 1000 (Premier Mandatory) Indian Wells şi WTA 1000 (Premier 5) Toronto, toate în 2019.

Dar revenirea în circuit la începutul lui 2021, după o absenţă de un an şi două luni, nu a fost în aceeaşi notă, cu excepţia finalei în care s-a calificat la WTA 1000 Miamiîn care a abandonat – ea retrăgându-se în timpul WTA 250 Strasbourg şi renunţând să participe la unul şi apoi la alte trei turnee de la începutul sezonului şi în continuare la WTA 1000 Madrid, Roma, din varii motive.

La Australian Open, jucătoarea din Canada, care va împlini 21 de ani pe 16 iunie, clasată acum pe locul 7 WTA, a fost eliminată în turul 2 şi la Roland Garros, în primul.

Astfel că ocupă locul 22 în clasamentul sezonului 2021, care desigur se va deteriora după turneul de la Roland Garros.

Credit Foto copertă: @usopen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.