Runda a doua a grupelor Turneului Final “Billie Jean King Cup”, care se dispută la Praga, nu a fost la fel de echilibrată ca prima, două întâlniri încheindu-se cu 3-0, iar o a treia fiind decisă după meciurile de simplu.
Dramatismul s-a concentrat la Slovacia – SUA:

RTF – Federaţia de Tenis din Rusia, la fel ca la Jocurile Olimpice şi aici Rusia joacă sub alt nume – şi Elveţia au câştigat cu 3-0, astfel că învinsele lor, Canada, respectiv Germania sunt eliminate.

Kasatkina, Pavlyuchenkova, Bencic, Golubic, Gavrilova şi
dublul slovac, Kuzmova / Mihalikova
Credit Foto & Info: @biliejeankingcup. com

RTF va juca astăzi cu deţinătoarea titlului, Franţa, şi are nevoie de o singură partidă câştigată, pentru a se califica în semifinale.
Iar Elveţia va juca pentru calificare cu ţara gazdă, Cehia.

Australia şi-a asigurat victoria în faţa Belgiei după meciurile de simplu, cu Daria Gavrilova reintrată aici după Australian Open, absenţa fiind cauzată de o accidentare, urmată de operaţie, în luna februarie, la tendonul ahilean.

Doar întâlnirea dintre Slovacia şi SUA a fost una dramatică, echipa europeană câştigând partida de dublu, după ce în super tie-break a ratat mai întâi o minge de meci la 9-8, apoi a salvat una la 9-10, înainte de a obţine victoria.

Loturile şi  grupele, pe site-ul competiţiei

Ordinea de joc, de asemenea

Turneul este transmis în România de Digi Sport

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.