Colaborarea lui Dominic Thiem cu antrenorul chilian Nicolas Massu – fost jucător, 9 ATP / 2004 – a fost iniţiată, de probă, în circuitul din America de Sud – 250 Series Buenos Aires, 500 Series Rio de Janeiro – o decizie definitivă urmând să fie luată după Masters 1000 Miami.

Dar titlul de la Masters 1000 Indian Wells a alungat orice umbră de îndoială – nici eliminarea după primul meci la Masters 1000 Miami n-a mai contat –  şi astfel, Dominic a anunţat continuarea parteneriatului până la sfârşitul anului.

*

Altfel, revenit la Viena, unde se pregăteşte cu tatăl lui şi cu antrenorul Günter Bresnik – antrenorul lui dintotdeauna, care a rămas în echipă, dar nu va mai călători atât de mult – Dominic a convocat o conferinţă de presă, la care a confirmat că va participa la 250 Series “Generali Open” de la Kitzbühel, atât anul acesta – 29 iulie-3 august – dar şi anul viitor – 27 iulie-2 august.
Aceasta înseamnă că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, al căror turneu de tenis se dispută în aceeaşi perioadă.
Thiem nu a participat nici în 2016 la Jocurile Olimpice, atunci fiind accidentat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.