Galerie – 13 imagini
În foto 1: Boskovic, Fett, Konjuh, Majoli, Vekic

Echipa de Fed Cup a Croaţiei s-a reunit ieri la Zagreb în componenţa: Donna Vekic (24 WTA), Anna Konjuh (fostă 20 WTA / 2017 – campioana junioarelor la Australian Open 2013 în ambele probe, campioană la International Nottingham 2015, pe când avea 17 ani, sfertfinalistă la US Open 2016, nu a mai jucat decât 7 turnee în 2018 şi 2019, după ce a trebuit să se opereze la cotul drept la sfârşitul lui 2017 şi încă o dată în 2018), Jana Fett (219) şi Lea Boskovic (306). Ele s-au antrenat sub îndrumarea căpitanului nejucător, Iva Majoli (fostă 4 WTA / 1996, campioană la Roland Garros 1997, după o finală cu Martina Hingis).
În Croaţia au fost ridicate restricţiile pentru facilităţile de tenis, în anumite limite, dar jucătorii profesionişti nu mai au nicio îngrădire.

Harta “Return to Tennis” publicată de Tennis Europe, actualizarea de ieri

După antrenament, jucătoarele au răspuns întrebărilor jurnaliştilor.

Donna a spus:

Sunt fericită că mă pot antrena din nou, pentru câteva săptămâni am făcut doar pregătire fizică. A fost cea mai lungă perioadă fără tenis de când am început să practic acest sport. Sper că voi începe să particip în curând şi la turnee.

Iva Majoli s-a arătat încrezătoare că jucătoarele vor reintra repede în formă, bazându-se pe profesionalismul lor, iar preşedintele Federaţiei, Nikolina Babic a adăugat că până la sfârşitul săptămânii va fi publicat programul turneelor pe care forul de la Zagreb le va organiza pe plan local.

Credit Info şi Foto: sport.hrt.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.