Galerie
Credit Foto: Martin Sidorjak / fedcup.com

A treia partidă a întâlnirii contând pentru turul 1 (sferturi de finală) al Grupei Mondiale – Fed Cup ediţia 2019, Cehia – România s-a încheiat cu rezultatul:

Simona Halep (3 WTA) – Karolina Plíšková (5) 6-4, 5-7, 6-4

Partida a durat 2h37′
Simona a început partida cu un break, recuperat imediat de Plíšková. Jucătoarea noastră a ratat în jocul 5 o oportunitate de a mai câştiga cu returul. În al 9-lea, însă ea a reuşit să facă break-ul desprinderii, pe care l-a confirmat în ghemul următor la a 5-a minge de set, după ce Plíšková egalase de la 0-40.
În setul 2, Plíšková a reuşit să câştige prima cu returul în jocul 4. După ce Simona a ratat două mingi de break la 1-4, ea a reuşit un break în plus în seria de trei jocuri câştigate cu returul în ghemurile 7, 8 şi 9. Dar jucătoarea din Cehia a salvat în următorul ghem 3 mingi de break şi s-a desprins în ultimul, după ce Simona avusese o şansă să-şi facă serviciul şi să ducă setul în tie-break.
La fel ca în primul set, Simona a început decisivul cu un break, recuperat imediat de Plíšková, dar în jocul 5 românca a mai câştigat odată cu returul, la fel ca în jocul 7. Plíšková nu s-a dat bătută şi a recuperat unul din break-uri, apoi a salvat prima minge de meci pe propriul serviciu la 5-3.
În următorul ghem însă, Simona şi-a câştigat jocul de serviciu fără probleme şi astfel partida, scorul întâlnirii fiind acum:

CEHIA – ROMÂNIA 1-2

Credit Foto: fedcup.com

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.