În a patra partidă a semifinalei Fed Cup 2019, Franţa – România, ambii căpitani nejucători au schimbat  jucătoarele trimise în teren, faţa de tragerea la sorţi:

Pauline Parmentier (53 WTA) – Irina Begu (83) 6-3, 2-6, 6-2

Partida a durat 2h4′.
În primul set, Parmentier s-a desprins cu un break în jocul 4, Irina necreându-şi nicio oportunitate de a câştiga cu returul.
Datele problemei s-au schimbat în setul 2, când Irina mult mai încrezătoare, mai determinată, cum n-am văzut-o în acest sezon, a ştiut să activeze la cote înalte galeria noastră, datorită jocul ei inspirat, apropiat unei stări de transă. O colecţie din cele mai frumoase lovituri pe care i le-am văzut până acum au înclinat net balanţa în favoarea ei. Un break în jocul 3, pe care nu numai că şi l-a apărat fără probleme – un ghem de serviciu câştigat la 15 şi altul la zero – dar l-a şi dublat în ultimul joc.
În decisiv, însă, Parmentier a început cu un break, pe care şi l-a dublat în jocul 7, când imediat după ce a servit, jucătoarea noastră a călcat strâmb şi şi-a sucit glezna dreaptă. După ce a primit îngrijiri medicale, Irina a reintrat pentru ultimul joc.

PP – IB

set 1 / set 2/ set 3

Credit Info: fedcup.com

Scorul întâlnirii este acum:

FRANŢA – ROMÂNIA 2-2

 

Franţa – România 1-2. Simona Halep o învinge pe Caroline Garcia, după o partidă epocală

Mihaela Buzărnescu a pierdut la Caroline Garcia

Franţa – România 0-1: Simona Halep a câştigat prima partidă

Datele statistice ale echipierelor României. A 5-a jucătoare a Franţei

Echipa Franţei pentru semifinala cu România. Date statistice

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.