Cristina Dinu a câştigat săptămâna trecută la ITF W25 (premii în valoare de 25.000 USD) “Ladies Open Vienna presented by AlpStar” al doilea titlu la rând – după cel de acum două săptămâni, de aceeaşi categorie, de la Vrnjacka Banja.

Cristina, campioană la Viena
Credit Foto: @ladiesopenvienna

Jucătoarea născută pe 18 ianuarie 1993 – eleva antrenoarei Liana Ungur – a devenit pentru a 6-a oară campioană anul acesta, a treia oară la categoria ITF W25 – şi pentru a 23-a oară în carieră, a 6-a oară la categoria ITF W25.
21 dintre aceste titluri le-a cucerit pe zgură şi două pe hard.

Cristina, locul 300 în ierarhia WTA, nu a fost cotată printre capii de serie la Viena şi a eliminat în drumul spre titlu o jucătoare mai bine clasată, pe Julia Grabher (Austria, 198) [2] [rezultatele în tabloul în format PDF de mai jos].
În urma acestei victorii de turneu a mai acumulat 65 de puncte WTA, care îi vor fi adăugate în clasamentul de săptămâna viitoare şi îi vor permite un progres până în jurul locului 250 (estimare, neoficial), cel mai bun pe care îl va ocupa din septembrie 2016 încoace. Ea are un clasament maxim 179 WTA / 30 septembrie 2013.

Tabloul de Simplu – ITF W25 Viena

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.