Alexandra Dulgheru a câştigat a treia partidă la ITF W60 (premii în valoare de 60.000 USD) “Zagreb Ladies Open” şi s-a calificat astfel în semifinalele turneului.

În sferturile de finală a învins încă un cap de serie, în partida:

Alexandra, în timpul partidei de astăzi
Credit Foto: @zagrebladiesopen

Alexandra Dulgheru (1092 WTA, clasament protejat: 160 WTA) – Kristina Kucova (Slovacia, 151) [5] 1-6, 6-2, 6-1

După ce şi-a pierdut toate cele 4 jocuri de serviciu în primul set, Alexandra le-a câştigat pe toate în următoarele două, cărora le-a adăugat două break-uri în setul al doilea şi trei în decisiv.

Palmaresul direct a devenit acum 2-1 pentru jucătoarea noastră, dar primele două întâlniri dintre ele datează de acum 12 ani.

Alexandra (va împlini 32 de ani pe 30 mai, clasament maxim: 26 WTA / 11 aprilie 2011) acumulează deocamdată 35 de puncte WTA pentru calificarea în semifinale, unde o va întâlni în cea de pe jumătatea superioară a tabloului pe tânăra jucătoare din Rusia, Kamilla Rakhimova (clasată pe cel mai bun loc al carierei, 139 WTA, 19 ani) [4].

Rakhimova, astăzi

Despre Rakhimova vorbeam prima dată la Roland Garros 2020, acolo unde – promovată din calificări – obţinuse prima victorie în circuitul principal şi apoi când era învinsă de două ori anul acesta de Ana Bogdan, în primul tur al WTA 500 “Yarra Valley Classic”, Melbourne şi în runda a doua a calificărilor WTA 1000 Dubai.

Tabloul de Simplu – ITF W60 Zagreb

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.