După ce ieri s-a disputat finala pentru medalia de bronz în proba de dublu feminin la Jocurile Olimpice de la Tokyo, astăzi în finala pentru medalia de aur, echipa favorită a câştigat în două seturi.

Credit Foto: @australian open & @itf

Barbora Krejcikova şi Katerina Siniakova (ambele au 25 de ani) alătură astfel în palmaresul comun medalia olimpică de aur, celor:

până la un total de 9 trofee de campioane.

Ele au adus astăzi prima medalie olimpică de aur la tenis Cehiei, a doua la actuala ediţie – după argintul Marketei Vondrousova din proba de simplu – şi a 8-a în total.

Belinda Benciccare ieri câştiga medalia de aur la simplu – şi Viktorija Golubic au adus Elveţiei a 6-a medalie şi au păstrat pentru această naţiune medalia de argint în proba de dublu pe care o câştigau Timea Bacsinszky / Martina Hingis, la Rio de Janeiro 2016.

Barbora Krejcikova (2 WTA) / Katerina Siniakova (3) [1] – Belinda Bencic (161) / Viktorija Golubic (127) 7-5, 6-1 în 1h22′, după ce învingătoarele s-au desprins în primul set în jocul 11 – cu unicul break consemnat în această manşă – iar în al doilea au câştigat toate cele patru jocuri în care s-au aflat la retur şi au convertit a 4-a minge de meci.

Ordinea de joc – 01.08 – JO Tokyo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.