Karolina Pliskova a publicat aseară un comunicat pe Twitter, în care anunţă că de săptămâna viitoare va începe pregătirile pentru sezonul 2021, dar fără antrenorul Daniel Vallverdú, cu care lucra împreună din noiembrie 2019.

Ea scrie că separarea a fost de comun acord. Din surse apropiate soţului Karolinei – Michal Hrdlicka – care este şi managerul ei, Karolina îşi doreşte un antrenor cu normă întreagă. Or, venezueleanul rezident la Zürich a devenit antrenorul principal al lui Stan Wawrinka, după ce acesta s-a despărţit de Magnus Norman.

Vallverdú – care a lucrat în trecut şi cu Andy Murray, Tomas Berdych, Grigor Dimitrov, toate colaborările, foarte reuşite – a făcut, în perioada întreruperii, naveta între Stancu care a lucrat la Monte Carlo – şi Karolina – alături de care a fost la unul din evenimentele neoficiale din Cehia [foto 2 şi 3, în galeria de mai sus] – dar desigur că în sezonul oficial această situaţie nu mai putea să dureze.

Daniel este acum cu Stan la Masters 1000 Paris, în timp ce Karolina a revenit acasă, după o vacanţă la Malaga, în Spania – împreună cu Hrdlicka – unde a început şi pregătirea fizică [galerie foto, mai jos].

Ea o mai are în echipă pe fosta jucătoare ucraineană, Olga Savchuk, al cărei nume ne este cunoscut din proba de dublu, unde a avut-o ca parteneră preferată pe Raluca Olaru.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.