Credit Foto & Info: madrid-open.com

În perioada 27-30 aprilie se va disputa “Mutua Madrid Open” Pro Virtual, turneul on-line care încearcă să ţină trează atenţia fanilor pentru fenomen şi să ofere o distracţie jucătorilor.

Aceştia vor evolua de acasă folosind consola PS4 şi jocul Tennis World Tour (Nacon Gaming).

În rest, regulile sunt cele de la un turneu real cu două tablouri – ATP şi WTA – divizate în 4 grupe, sistemul fiind la început  Round Robin (fiecare cu fiecare). Primii doi jucători din fiecare grupă se califică în sferturile de finală, turneul continuând în sistem eliminatoriu.

Premiile financiare vor fi de 150.000 € pentru fiecare câştigător, ei urmând să decidă ce sumă vor dona jucătorilor afectaţi financiar de întreruperea circuitului.
La rândul lor, organizatorii vor dona 50.000 € Băncii Alimentare din Madrid, destinată reducerii efectelor pandemiei.

Sorana Cîrstea va debuta luni, zi în care va juca două partide: în prima rundă o va întâlni pe Johanna Konta, partida urmând să înceapă cel mai devreme la 17.30, iar în a doua, pe Elina Svitolina, nu mai devreme de 18.30.

Partidele sunt transmise live – vor putea fi urmăriţi jucătorii evoluând acasă – pe contul de Facebook Play Station España şi pe site-ul turneului de la Madrid.

Tablourile şi Ordinea de joc de luni, 27 aprilie

5 COMMENTS

  1. Succes Sorana! Speram ca Johanna nu va fi o problema, dar si pe Svitolina sa o bati chiar daca virtual!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.