Sorana alături de jucătorii neînvinşi după prima zi
Credit Foto: “Mutua Madrid Open”

Vekic, Bencic, Keys şi Mladenovic evoluând de acasă

Prima zi a turneului “Mutua Madrid Open” Pro Virtual a fost una care ne-a adus aminte de tenis şi datorită excelentei prezentări grafice oferite de organizatori: am putut urmări protagoniştii evoluând de acasă, dar şi pe comentatorii din studio făcând destule referinţe la tenisul real.

Link pentru a urmări live evenimentul

Sorana Cîrstea a câştigat ambele partide pe care le-a jucat ieri: 3-0 cu Johanna Konta – doar un singur punct pierdut – şi 4-2 cu Elina Svitolina – după ce  a salvat 3 mingi de meci – astăzi urmând să o întâlnească pe Victoria Azarenka, partida fiind programată în jurul orei 20.30.

Sorana a spus – pe jumătate în glumă –  în interviurile date după meciuri (în realitate are palmaresuri directe: 0-2 cu jucătoarele pe care le-a învins ieri):

După cel cu Johanna Konta:

Măcar te-am bătut pe play station, dacă în realitate nu am reuşit.

Şi după a doua victorie:

Am deja două sferturi la Madrid – 2016 şi 2017 (n.n.) – acesta ar fi al 3-lea. Sper să ating semifinalele măcar în lumea virtuală.
Nici nu mi-am dat seama că au fost 3 mingi de meci. Îmi amintesc doar de una. Mi-am zis: “Sorana dacă nu câştigi punctul ăsta vei fi eliminată.”
Am avut o revenire incredibilă. Sunt foarte fericită pentru că ştiu cât de bună este Elina la acest joc, iar eu am folosit o consolă Play Station pentru prima dată, acum o săptămână.

Altfel, în registrul amuzamentului: o retragere înaintea începerii turneului, Gaël Monfils, din cauza unor probleme legate de platformele de streaming şi o păcăleală a directorului turneului Feliciano López – care a anunţat retragerea lui Rafael Nadal, din cauza unei accidentări la spate, urmare a presiunii la care a fost supus folosind consola [tweet-uri la sfârşitul ştirii].

Vom reveni cu rezultate, după ce se vor fi încheiat partidele din grupe.

Ordinea de joc de astăzi, marţi 28.04

2 COMMENTS

  1. Felicitari Sorana! Esti cea mai buna pana in prezent! Asteptam cu nerabdare urmatoarea victorie cu Vica Azarenca! Mult succes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.