Patrick Mouratoglou a organizat anul acesta un stagiu de pregătire la Boca Raton, Florida, unde alături de Serena Williams i-a invitat pe cei mai buni elevi ai Academiei care îi poartă numele.

Printre ei şi juniorul nostru – una din marile speranţe ale tenisului românesc – Nicholas David Ionel (17 ani), care la sfârşitul sezonului trecut a reuşit o serie excepţională de 19 victorii în circuitul ITF şi a devenit al treilea jucător român în ierarhia ATP; acum este al 4-lea, locul 552.

O zi din viaţa lui Nicholas Ionel la Boca Raton

Nicholas, al doilea din stânga

Serena şi Patrick, la antrenament
Credit Foto: mouratoglou_tennis_academy & @patrickmouratoglou

Echipa care i s-a alăturat Serenei la acest stagiu de pregătire îi mai cuprinde pe Cori Gauff (68 WTA, 15 ani) – despre care am vorbit atât de mult în 2019Holger Vitus Nødskov Rune (16 ani)  – liderul clasamentului combinat al ierarhiei juniorilor, campion anul acesta la Roland Garros – Christopher Eubanks (147 ATP).

Un prilej de excepţie pentru tânărul nostru jucător, acela de a se pregăti alături de – probabil – cea mai importantă jucătoare de tenis din istorie şi de doi viitori mari campioni. Rezultatele şi condiţiile de pregătire par întrunite pentru ca Nicholas să devină la rândul lui un mare campion.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.