Prima partidă a rundei a treia din Grupa Roşie la Turneul Final ATP – “Nitto ATP Finals” s-a încheiat cu un rezultat firesc, Alexander Zverev a obţinut victoria care îi era necesară şi a devenit al treilea jucător calificat în semifinale, după Daniil Medvedev, tot din această Grupă şi Novak Djokovic din cea Verde.
De altfel, jucătorul sârb va fi adversarul lui Sascha din semifinale.

Embed from Getty Images

Alexander Zverev (3 ATP) [3] – Hubert Hurkacz (9) [7] 6-2, 6-4 în 1h7′, după ce jucătorul german a câştigat trei game-uri la primire şi nu a avut de înfruntat nicio minge de break a celui polonez.
Palmaresul direct a devenit acum 2-0.
Sascha a obţinut a 37-a victorie a carierei în faţa unui jucător din top 10 ATP, a 10-a din acest sezon, a doua de aici.

Alexander Zverev (clasament maxim: 3 ATP / 6 noiembrie 2017, 24 de ani) s-a calificat pentru a 3-a oară în semifinalele Turneului Final, după 2018 – atunci când câştiga titlul – şi 2019, când se oprea în semifinale. În 2017 şi 2020 nu a trecut de grupe.

Credit Foto: @atp

Horia Tecău şi Kevin Krawietz au câştigat a treia partidă pe care au jucat-o în Grupa Verde a probei de dublu, dar nu se vor califica în semifinale, aceasta fiind singura lor victorie de aici.

Kevin Krawietz (14 ATP la dublu) / Horia Tecău (19) [8] – Marcel Granollers (Spania, 6) / Horacio Zeballos (Argentina, 5) [4] 6-3, 6-7(1), [10-6] în 1h39′

Conform contului de Twitter al ATP, acesta a fost ultimul meci al carierei pentru Horia:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.