Horia Tecău şi Kevin Krawietz au pierdut prima partidă pe care au jucat-o în Grupa Verde a probei de dublu, la Turneul Final ATP – “Nitto ATP Finals”, ediţia 2021.

Ei nu au reuşit să le ridice capilor de serie 1 probleme atunci când aceştia au servit, echipa româno-germană necreându-şi nicio oportunitate de break.
În schimb, şi-au pierdut de două ori serviciul: în primul joc al partidei şi în al 5-lea din setul doi.

Horia şi Kevin, în timpul partidei
Credit Foto: Corinne Dubreuil / Nitto ATP Finals

Nikola Mektic (2 ATP la dublu) / Mate Pavic (1) (ambii Croaţia) [1] Kevin Krawietz (14) / Horia Tecău (19) [8] 6-4, 6-4 în 1h17′, după ce învingătorii au câştigat 59 din punctele disputate şi învinşii, 49. 

Krawietz / Tecău vor întâlni în runda a doua echipa învinsă din a doua partidă care se va juca astăzi.

Legat de retragerea sa din activitate după acest turneu, anunţată de unele publicaţii de la noi, care citează site-ul puntodebreak.com, acesta nu dă nicio sursă pentru informaţia respectivă [conferinţă de presă, interviu, articol etc.] dar îşi încheie ştirea cu “acesta va fi ultimul lui dans la Torino”.
La fel cum îşi încheie şi Horia postarea de acum patru zile de pe Instagram [pe care am preluat-o şi noi, în articolul acesta]:

Proud to have OUR [sublinierea noastră] last dance on the biggest stage.
Mândri că vom dansa ultimul NOSTRU dans pe cea mai mare scenă.

Aşadar, aici Horia face o referire clară la încetarea colaborării cu Kevin – context pe care, de asemenea, l-am explicat – nu la încetarea activităţii sale.

Cu siguranţă, jucătorul nostru va lămuri lucrurile şi astfel vom putea avea o informaţie certă.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.