Oana, după antrenamentul de astăzi, încadrată de coechipierele de la Tennis Club Padova, jucătoarele italience Eleonora Alvisi şi Alice Benvegnu’

Oana Simion (437 WTA) – liderul clasamentului ITF – participă în această perioadă în campionatul pe echipe al Italiei, competiţie la care ia parte pentru al treilea an la rând.

Ea joacă pentru echipa Tennis Club Padova, care anul acesta evoluează în Serie B.

În prima etapă, echipa din Padova a întâlnit în deplasare Gruppo Sportivo Argentario, iar întâlnirea s-a disputat în oraşul Lavis, ambele suburbii ale oraşului Trento.

Oana a avut amabilitatea să ne povestească despre cum a decurs prima zi a competiţiei.

Drumul de la Padova la Trento a durat 3 ore, deşi distanţa este de doar 127 de kilometri, dintre care 56 pe autostradă, din cauza aglomeraţiei creată de turiştii care se duceau spre lacul Garda.
Ajunse în Lavis şi grăbite să se prezinte la terenuri, echipierele Tennis Club Padova  au mâncat în grabă sandwichuri cu prosciutto şi la ora 15.00 s-au apucat de treabă.

Oana şi-a adus contribuţia la victoria cu 3-1 a echipei, după ce a învins-o pe Julia Terziyska (Bulgaria, 455 WTA): 6-4, 6-3. Partida a durat mult – aproape 2h – dacă luăm în considerare scorul, iar jucătoarea noastră a fost incomodată de altitudine şi de vânt.
Pentru TC Padova au mai punctat Eleonora Alvisi (91 ITF, 17 ani) şi echipa de dublu Maria Elena Camerin (38 de ani, fostă 41 WTA la simplu şi 33 la dublu) / Alice Benvegnu’ (17 ani), care au câştigat după un tie-break de meci.

Astfel, echipierele Padovei, au revenit bucuroase acasă, unde au ajuns după miezul nopţii.

Următoarea etapă se va disputa duminica viitoare. Până atunci, Oana îşi continuă pregătirea la Padova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.