Organizatorii turneului de Mare Şlem de la Roland Garros anunţă că vor anula biletele vândute pentru ediţia 2020 şi vor rambursa sumele plătite pentru acestea. 

Decizia lasă organizatorilor libertatea ca în cazul în care ediţia 2020 a turneului se va disputa totuşi anul acesta, să vândă mai puţine bilete, pentru a putea fi respectate astfel regulile de distanţare socială [tweet, la sfârşitul ştirii].

Turneul era programat iniţial în perioada 24 mai – 7 iunie, iar ulterior fusese reprogramat, din cauza pandemiei, în perioada 20 septembrie – 4 octombrie. Amânarea cu încă o săptămână, anunţată de cotidianul “Le Parisien”, care a citat surse şi care a fost dată ca certă de o parte a presei sportive, nu a fost confirmată oficial.

*

Pe de altă parte, directorul evenimentului combinat ATP Masters 1000 / WTA Premier Mandatory “Mutua Madrid Open”, Feliciano López, acordă şanse – dar precizează într-o emisiune de televiziune,  că ele sunt “mici” – ca turneul să se joace la sfârşitul acestui an. Iniţial acesta trebuia să se dispute între 2-9 mai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.