Simona, în timpul partidei de ieri
Credit foto: Jimmie48 Tennis Photography, sina.cn
Videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Simona Halep a acordat ieri, după victoria din primul tur, un interviu pentru “Tennis Channel”.

Apreciată de Brett Haber pentru calmul de care a dat dovadă după ce a pierdut setul 2, Simona a comentat:

A fost un meci greu. Ştiam că va fi aşa, pentru că mai jucasem de două ori cu ea, de fiecare dată trei seturi. A avut un nivel extrem de ridicat în setul 2. Am ştiut că trebuie să rămân calmă şi să schimb tactica, să o determin să alerge. Şi mi-a reuşit.

Despre faptul că se află într-o postură inedită, cea de campioană en titre la un turneu de Mare Şlem şi despre amintirile de la triumful din 2018:

Astăzi când am intrat pe teren am simţit emoţiile. Simt şi presiunea, dar este una pozitivă, căci e plăcut să te afli în această poziţie şi nu mă plâng, pentru că dacă am câştigat anul trecut, înseamnă că am o şansă şi acum. Trebuie doar să mă bucur de ce se întâmplă. Sunt mulţumită de rezultatul de anul trecut, dar şi motivată să arăt cât de bună pot fi acum.

Între timp juca Monfils şi Simona a spus că şi-ar alege serviciul din jocul lui, căci are nevoie de unul bun. Haber a complimentat-o că şi al ei este bun şi că returul este probabil cel mai bun din tenisul feminin.

Simona a povestit apoi cum a gestionat revenirea la Paris:

Nu am avut superstiţii: am schimbat hotelul, restaurantele, vreau doar să bifez zi după zi.

Brett Haber i-a reamintit  că se împlinesc şi 11 ani de la titlul cucerit la junioare şi a întrebat-o ce-şi mai aminteşte despre Simona în vârstă de 16 ani.

Am fost foarte fericită că am cucerit acel trofeu şi atunci am simţit că există o şansă să pot juca pe arenele mari.

Întrebată despre priorităţile ei în acest moment, Simona a ales: calmul pe teren şi fericirea.

Haber a subliniat că Simona a câştigat premiul de popularitate la sfârşitul ultimelor două sezoane şi a întrebat-o despre importanţa interacţiunii cu fanii:

Este foarte importantă. La fel de importantă ca locul 1 în clasament. Pentru că atunci când îţi împărtăşeşti cu oamenii bucuria, eşti mai puternică, simţi că te apreciază şi asta îţi conferă mai multă încredere.

Galerie videoclipuri (2)
Interviul şi momentele importante ale partidei

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.