Credit Foto: wtatennis.com

Site-ul WTA anunţă sfârşitul parteneriatului de probă dintre Simona Halep şi antrenorul Thierry van Cleemput, cei doi urmând să nu mai colaboreze în continuare.

Simona a spus într-un interviu acordat WTA Insider:

Am încercat pentru o săptămână şi s-a terminat. Am decis să ne oprim pentru că nu ne potrivim. Este un om bun, o persoană foarte amabilă, dar nu există chimie între noi.
Nu ne-am potrivit din punct de vedere al tenisului. Dar rămânem prieteni.

Nu caut antrenor pentru moment. Am echipa mea, sparring-partner-ul este prezent. Mă simt bine aşa şi o să-mi acord timp. Aşa am spus la începutul anului, apoi m-am răzgândit, pentru că am simţit că am totuşi nevoie de antrenor. Dar acum îmi doresc libertatea pentru a juca ce am învăţat de la Darren de-a lungul anilor.

Acum sunt mai relaxată. Priorităţile se schimbă puţin. Sunt mai responsabilă şi încerc să-mi rezolv singură problemele pe teren şi în afara lui.

Nu am intrat în panică din cauza lipsei antrenorului. Sigur că am fost puţin îngrijorată, pentru că în ultimii 4 ani am avut pe cineva lângă mine ajutându-mă la fiecare pas. Acum mă simt cam singură.

Dar e şi un lucru bun. Cred că îmi pot îmbunătăţi jocul dacă rămân aşa.

Sunt foarte mulţumită de felul în care joc, cum mă simt pe teren, în afara acestuia, sunt relaxată. Abordez cu plăcere turneele, acum că nu mai sunt supusă presiunii. Am scăpat de greutatea care apăsa pe umerii mei.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.