Imagini din timpul partidelor
Foto 1: Bartunkova, Vondrousova, Muchova, Martincova şi căpitanul Karolina

După ce acum două săptămâni echipa “Plíšková” învingea la Praga echipa “Kvitova” cu 7-4, acelaşi deznodământ l-a avut şi întâlnirea de la Prostejov – “Tipsport Elite Trophy” – acum jucătoarele în negru impunându-se în faţa celor în roz cu 7-6, dar mult mai greu.

După primele două zile echipa Neagră / Plíšková conducea cu 5-3 – marţi avusese după primele două partide, chiar 5-1.
Miercuri, în cea de-a 3-a zi – în care cei doi căpitani, Karolina şi Petra, nu au jucat – echipa Roz / Kvitova şi-a continuat seria victoriilor, câştigând încă 3 meciuri de simplu şi preluând astfel conducerea, 6-5.
Pentru ultima partidă a întâlnirii, cea de dublu, s-au acordat două puncte la victorie, iar aceasta s-a încheiat cu o surpriză, Muchova şi Vondrousova reuşind să le învingă pe numerele 2 şi 8 din ierarhia WTA de dublu, Strycova şi Krejcikova, care, e adevărat, nu au jucat niciodată împreună în circuitul oficial.
Ele au reuşit astfel să aducă victoria echipei “Plíšková”.

Kristýna Plíšková (69 WTA) – Katerina Siniakova (54) 5-7, 4-6

Tereza Martincova (133) – Barbora Strycova (31) 6-4, 3-6, [6-10]

Karolina Muchova (26) – Barbora Krejcikova (115) 4-6, 6-3, [9-11]

Karolina Muchova (352 WTA la dublu) / Marketa Vondrousova (580) – Barbora Krejcikova (8) / Barbora Strycova (2) 6-4, 7-6(5), după ce învingătoarele au revenit în setul 2 de la 0-5 , scor la care au salvat cu returul 3 mingi de set de la 15-40 (s-a jucat fără avantaje). Au mai salvat una la 4-5, tot la primire, pentru ca în tie-break, după  ce au condus cu 4-1, s-au văzut egalate, înainte de a se desprinde hotărâtor.

Întânirile 3 şi 4 dintre cele două echipe sunt programate în săptămânile 6 iulie şi 20 iulie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.