Astăzi, în prima zi a Turneului Final WTA “Shiseido WTA Finals Shenzhen”, prima partidă din Grupa Roşie s-a încheiat cu rezultatul:

Naomi Osaka (Japonia, 3 WTA) [3] – Petra Kvitova (Cehia, 6) [6] 7-6(1), 4-6, 6-4

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Videoclip cu mingea de meci, la sfârşitul ştirii

Partida a durat 2h39′.
Meciul a fost agitat, Kvitova a început partida cu un break şi la 2-0 a ratat două şanse de a-şi dubla avantajul. Osaka a egalat în jocul 8 şi apoi s-a desprins în tie-break la 6-0.
Şi în al doilea set, Petra a început cu un break, recuperat imediat de Osaka. După încă un schimb de break-uri iniţiat acum de japoneză, următoarele 3 jocuri s-au câştigat cu serviciul, în al 10-lea Kvitova desprinzându-se decisiv, după ce a fructificat a doua minge de set.
În decisiv, Osaka a luat repede avantaj, datorită break-urilor din jocurile 3 şi 7, dar la 5-2 a ratat două mingi de meci iar Kvitova a fructificat singura minge de break pe care a avut-o în acest set. Apoi a câştigat şi cu serviciul, dar, acum avertizată, Naomi a închis fără probleme partida în al 10-lea ghem.

Aceasta a fost a doua victorie pentru Osaka din tot atâtea partide pe care le-au jucat cele două, scorul final fiind foarte asemănător cu cel din finala Australian Open 2019

Învingătoarea acumulează 250 de puncte WTA şi învinsa 125 puncte WTA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.