Galerie din timpul partidelor jucate ieri
Credit Foto: “Ultimate Tennis Showdown”
Galerie Videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Sâmbătă, la evenimentul “Ultimate Tennis Showdown“, care se dispută pe hard, la Academia Mouratoglou, de la Sophia Antipolis, s-au disputat partidele rundei a 9-a – ultima – a fazei Round Robin, fără importanţă pentru stabilirea celor 4 jucători calificaţi în semifinale, căci ei erau cunoscuţi de săptămâna trecută.

De remarcat seriozitatea cu care Stefanos Tsitispas a tratat evenimentul, el ţinând neapărat să termine pe primul loc această fază a evenimentului. Ieri l-a învins cu un scor categoric pe David Goffin: 4-0 (18-12, 16-13, 14-11, 22-11).

În celelalte 4 partide, Moutet – Rune 3-2, înlocuitorul lui Berrettini în această etapă, Rune, campionul mondial al juniorilor de anul trecut a făcut faţă cu brio, fiind învins în decisiv, în sistem “moarte subită”:

Brown – Popyrin 3-2, Gasquet – Paire 3-1 şi F. Lopez – Benchetrit 3-1 [ultimele mingi ale partidelor, la sfârşitul ştirii]

Cum în semifinale vor juca locul 1 cu 4 şi 2-3, Tsitsipas şi Goffin se vor întâlni din nou astăzi, când se vor disputa semifinalele şi finala, după următoarea ordine de joc:

  • de la ora 18.15:

Matteo Berrettini (8 ATP) [3]* – Richard Gasquet (50) [2]

* între parantezele pătrate, locul din clasamentul fazei Round Robin

Matteo vine de la “Thiem’s 7”, Kitzbühel, unde ieri – sâmbătă a jucat pe zgură o partidă întreagă şi încă aproape un set.

Palmares direct oficial: 1-0 (şi în grupă a câştigat Berrettini cu 4-0)

  •  de la 19.30:

Stefanos Tsitsipas (6) [1]David Goffin (10) [4]

Palmares direct oficial: 4-2

  •  de la ora 23.00 urmează să se joace finala

Evenimentul este transmis pe Eurosport

Galerie videoclipuri (5)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.