Lucas Pouille (58 ATP, clasament maxim: 10 ATP / martie 2018, 26 de ani) a anunţat astăzi pe reţelele de socializare că luna aceasta va suferi o intervenţie chirurgicală non-invazivă la cotul drept. Aceasta va avea loc la Paris, iar Lucas precizează că în ultimele luni a încercat să se obişnuiască cu durerea şi a urmat diferite tratamente. El admite că o operaţie nu este niciodată banală în viaţa unui sportiv, dar speră că va putea reveni înaintea încheierii sezonului.
Ultima dată el a evoluat în primele două etape la “Ultimate Tennis Showdown”, ca apoi să se retragă de la eveniment.

*

Al doilea jucător român din ierahia ATP, Filip Jianu (400 ATP, clasat pe cel mai bun loc al carierei, 18 ani) s-a operat deja. El a profitat de pauza competiţională şi a rezolvat o problemă mai veche care-l deranja: şi-a operat deviaţia de sept.
În postarea de pe Instagram, Filip scrie că n-are voie să facă efort o lună şi glumeşte, spunând că aşteaptă oferte pentru un serviciu temporar.

 

 

 

*

După liderul ATP, alţi trei participanţi la “Adria Tour”, Zadar au fost declaraţi vindecaţi: unul din antrenorii lui Nole, Goran Ivanisevic şi doi jucători: Grigor Dimitrov (19 ATP) şi Borna Coric (33). Ambii au reluat pregătirile, iar Grigor a scris că va participa la seria americană. Iată deci un alt jucător european care va trece oceanul.
Cât despre legenda tenisului croat, Goran scrie pe Instagram că după două teste negative, alte două pozitive, al 5-lea – cel decisiv, în urma căruia a primit permisiunea să părăsească Zadar – a ieşit negativ şi are acelaşi sentiment ca atunci când câştiga o partidă în 5 seturi.

*

Şi pentru că veni vorba de seria americană, avem şi lista preliminară – neoficială, orientativă – de înscriere la ATP 500 Series Washington (14-20 august). Tabloul principal va fi format din 48 de jucători – 38 admişi direct, 6 promovaţi din calificări, 4 invitaţi [sursă: @dannymiche]

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.